VERZENDING

Zodra je een bestelling hebt geplaatst, zullen we deze met veel liefde en zorg verpakken en overhandigen aan onze transporteur. Alle bestellingen die tussen 11:00 - 17:00 worden ontvangen, van maandag tot en met vrijdag, worden binnen 48 uur verpakt en verzonden. Zodra je bestelling is verzonden, ontvang je een e-mail samen met je trackingnummer. Je kunt je bestelling volgen door op de link te klikken die in de e-mail is verstrekt.

Als je verdere hulp nodig hebt, kun je contact met ons opnemen door een e-mail te sturen naar het onderstaande e-mailadres, of door ons een bericht te sturen via Instagram.

VERZENDTIJDEN

Verzendbestemming: Nederland

Levering binnen 2-5 werkdagen.

Verzendbestemming: BENELUX

Levering binnen 2-8 werkdagen.

Verzendbestemming: Europa (buiten BENELUX)

Levering binnen 10 werkdagen.

Verzendbestemming: Buiten Europa

Levering afhankelijk van de transporteur, controleer dit tijdens het afrekenen of stuur ons een DM via Instagram om je opties te bespreken.

INVOERRECHTEN EN DOUANEBELASTINGEN

Als je in een niet-EU-land woont, controleer dan je lokale invoerheffingen en douanerechten. Re-tale dekt deze invoerheffingen en douanerechten niet.

We kunnen niet verantwoordelijk worden gehouden voor vertragingen in de verzendtijden; dit kan geen reden zijn voor retournering.